The Best Lube To Use For Your Favorite Kind Of Sex

prezervative
https:? //www.youtube .com / ceas v = sX9hwc_1MYM
 Cel mai bun lubrifiant pentru a-ți folosi tipul preferat de Sex Deoarece s-ar putea se solidifica în rece climă, you ar trebui căldură în palmele mai devreme decât îți dai probleme să îți ducă … un lucru să să iei conturi în special în aceste luni mai reci. Fist DildosÎncercați acest lucru great – vinderea modelul pe Amazon sau decide unul pe TJoes-ul tău native] sau oriunde. Vă rog, nu fiți acea cameră de cameră GROCE care ține propriul sex ulei de nucă de cocos în interiorul bucătăriei sau invers.
Dacă sunteți doar ca interesat de estetică, așa cum sunteți în funcție , atunci private Lelo lubrifiant este pentru tine. Vândut într-o sticlă elegantă, elegantă, strălucitoare, lubrifiantul pe bază de apă (pe bază de cea mai mare parte (fără pete pe acele foi de mătase!) Este fortificat cu aloe vera pentru a vă asigura tu ești păstrat hidratat mai mult timp.
La fel ca vaselina și diferite uleiuri (de exemplu, ulei de alun), uleiuri pe bază de bazate în primul rând de obicei nu sunt potrivite cu prezervative ca urmare a ele le fac poroase, care va mai puțin sigur și mai mult predispus la tăiere . Ele modifică, de asemenea, pH-ul și bacteriile intervalele ale dvs. elemente , care jelly curved waterproof jelly cock cock with base ventuza can plumb pentru a rezulta infecții. Asigurați-vă că sigur lube-ul dvs. este adecvat cu dvs. Lubrifianții pe bază de silicon pe bază de cea mai mare parte pot răni siliconul jucăriei tale, așa că mergi pentru apă- bazat în cheap sexy lingerie pentru a fi sigur . Nu există nicio next big thing e liquids cu privire la cât de mult o mulțime lube ar trebui să [trebuie folosiți.
Dacă un lubrifiant cu conservanți robust ucide lactobacilii, porțile spre vagin sunt lăsate nepăzite; pH va crește și nesănătoase bacterii înfundă și preia, cauzând infecții cu infecții precum B.V. și infecții cu drojdie [15]. Dacă aveți experiență vreo ardere în timpul jocului anal , încercați lube, care nu au pH niveluri .

Astroglida este bazată pe apă bazată mai ales , prezervativ compatibil și imens alunecos. Sistemul JO se înțelege pentru textura sa mătăsoasă și lungă rezistență.
Fiind pe partea mai subțire facet, necesită o oarecare reaplicare în tot jocul butonului, dar totuși, totuși, este în valoare de valoare pentru the quality . Ulei de nucă de cocos este superb selecție pentru anal, în special pentru anybody erotic moale negru unisex bdsm bondage blindfold în căutarea de a sigur all- natural lube opțiune . Spre deosebire de uleiul de baby sau vaselina, care se va usca și irita țesutul anal, uleiul de nucă de cocos va rămâne păstra curat .

Cel mai bun lubrifiant pentru sexul tău preferat


Dacă ai de gând să să folosești un prezervativ. Evitați lubrifianții pe bază de ulei pe bază principală în orice privință prețuri. Nimic nu distruge un prezervativ din latex mai rapid decât petrolul pe bază de trojan ambalaje de prezervative de latex lubrifiat magnum xl 12 . Dacă sunteți predispus la infecții cu drojdie. Stai departe de lubrifianți cu glicerină.
Cu toate acestea, nu-i place apă- bazată mai ales lubrifianți, siliconul type nu este destul de corect ca simplu a spăla în sus. Cei care nu-i place lubrifiantul pe bază de silicon bazat în primul rând pe bazează că folosind le este similar cu având motor uleiul slathered on your parts , while alții înjură prin el. Acest clasic apă- bazat lube este pe piață la majoritatea medicamentelor magazine și oferă cele mai eficiente consolare pentru delicat pori și piele. Este lipsit de zahăr și drojdie și este actul sexual -trăcut prietenos .
Țesutul jopen sex toys este în plus fragil decât țesutul vaginal. Un lubrifiant reduce frecarea și abraziunea mai mare decât o subțire . În afară de asta, nu există reguli despre consecvență.
Practic orice în interiorul bucătăriei, de exemplu , uleiul de nucă de cocos nu poate fi cu un prezervativ. Meu preferat posibilitate pentru un lubrifiant pe bază de apă bazat în principal este lubrifiantul JO Naturalove Organic.
rabbit vibrators adăugată poate reduce secvența orice fricțiune sau disconfort și assist creșterea excitării. Fii liberal atunci când aplicând silicon hibrid sliquid și pe bază de apă sex lube 255ml astfel încât vulva și vaginul dvs. să fie suficient umed